HURTIG LEVERING 1-3 DAGE
SMYKKER SOM TÅLER VAND
ÆGTE 18K GULDBELÆGNING
GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 499,-

Ofte stillede spørgsmål


 


 

Find svar på alle dine spørgsmål om vandfaste smykker
 

Er det rigtig at vores guldbelagte smykker ikke mister belægningen på trods af vand?

 

Ja, det er korrekt. Mine vandfaste smykker er lavet af rustfrit stål som belagt med 18 karat guld og derefter PVD-overfladebehandlet.
Det betyder, at mine guldbelagte smykker hverken ruster eller pletter i kontakt med vand. Dermed kan du bære den i alle situationer, uden den mister sin flotte farve, belægning og udtryk.


Du kan se alle vores vandfaste smykker her

 

Smykker som tåler vand, hvordan?

 

 

Philosophia Studio smykker er bygget på en drøm om at kunne have et flot smykke for livet, som ikke ruinere os. 
Alle mine vandfaste smykker er PVD behandlet som er netop dét, som gøre smykkerne så modstandsdygtige således du uden bekymring kan svede, beholde dem på i bad, træne med smykkerne på i fitness eller i mens du ligger og solbader. Farven vil ikke falme.


Læs mere om mig og min mission med smykker for livet her

 

 

Hvad betyder det når smykker er af rustfrit stål?

 

Smykker af rustfrit stål er lavet af et materiale, der er modstandsdygtigt over for korrosion og rust. Alle vores vandfaste smykker er af rustfrit stål og er allergivenligt smykke.

 

Smykker af rustfrit stål er lavet af et materiale, der er modstandsdygtigt over for korrosion og rust. Alle vores vandfaste smykker er af rustfrit stål og er allergivenligt smykke. Hvorfor er vores vandfaste smykker allergivenlige? Rustfrit stål, som alle vores smykker er lavet af, er klassificeret som hypoallergenisk/ allergi-venligt materiale, hvilket betyder, at det er mindre tilbøjeligt til at forårsage allergiske reaktioner sammenlignet med andre metaller, der ofte bruges i smykker, såsom messing.

 

Derudover, så indeholder vores smykker af rustfrit stål mindre end 1% nikkel, hvilket er under grænsen for, hvad der kan udløse en allergisk reaktion hos de fleste mennesker med nikkelallergi.
Det betyder dog, at smykkerne kan indeholde spor af nikkel. Hvis du ved, at du er overfølsom overfor nikkel, er det bedst at vælge smykker i et andet materiale, eksempelvis udført i titanium. Vi tilbyder ikke smykker i titanium ved Philosophia Studio.

 

Alle vores vandfaste smykker af rustfrit stål overholder lovkravet om maksimum nikkelværdi.

 

Du kan derfor trygt handle smykker fra Philosophia Studio.

 

 

 

 

Hvad er stainless steel smykker? Og waterproof smykker?

 

Stainless steel smykker er bare den engelske betegnelse for smykker af rustfrit stål. Og waterproof er den engelske betegnelse for smykker som tåler vand.
Mine smykker er derfor både stainless steel waterproof smykker, altså på dansk, vandfaste smykker af rustfrit stål.

 

 

Hvad betyder PVD belægningen af smykker?

 

PVD står for "physical vapor deposition". Det er en proces, hvor et tyndt lag af metal påføres ovenpå mine smykker. På alle mine vandfaste smykker bruges PVD-belægning for at gøre smykkerne mere
holdbare og korrosionsbestandige (så de ikke falmer i farven). Det er en fysisk, tør fordampning som er en dramatisk anderledes måde at behandle utroligt mange overflader på.
Det bruges eksempelvis på vandhaner, dørgreb og nu også på mine smykker - som gør mine vandfaste smykker enormt slidstærke. 


Gå på opdagelse i vores vandfaste smykkeunivers og se smykkerne på her 

 

 

Er PVD belægning noget nyt?

 

Nej, PVD-belægning bruges også på din vandhane og armatur i dit hjem, som gør at det kan være i kontakt med vand uden det mister sin flotte farve og udtryk.
Helt genialt at bruge på smykker også, så de holder farven for livet.  Derfor er vores slogan også, Smykker for Livet Starter Her.

 

 

Hvad er vandfaste smykker?

 

Mine vandfaste smykker er smykker, der er designet til at kunne tåle at blive udsat for vand, uden de mister farven. 
Mine vandfaste smykker er lavet af materialer, der er modstandsdygtige over for korrosion, modsat almindelige smykker af S925 sterling sølv og forgyldt sølv, da de vil desværre naturligt falme i farven over tid. 

Med vores vandfaste smykker kan du endelig glemme bekymringerne om, om dine smykker vil miste deres 18 karat guldbelægning
 grundet PVD overfladebehandlingen. Mine smykker er skabt til at blive brugt hver dag – behold dem på i mens du bader, sover, træner eller vasker fingre, uden guldbelægning slides af.


Find dit nye smykke for livet i dag og få en følelse af ubegrænset frihed. Klik her

 

 

 

Hvorfor bliver min hud grøn af smykker? Hvorfor smitter smykker af?

 

Hvis din hud bliver grøn af smykker, er det sandsynligvis, fordi dine smykkerne indeholder kobber. Kobber kan reagere med hudens sved og olier og danne en grønlig belægning.
Messing smykker smitter af, fordi de indeholder kobber. Kobber kan reagere med hudens sved og olier og danne en grønlig belægning, hvor dine messing smykker sidder. 

Derfor tilbyder jeg kun smykker af rustfrit stål, som nemlig ikke reagere mod kroppens sved og olier.

Det betyder, at mine smykker kan holde den flotte farve og guldbelægning for altid og at mine vandfaste smykker ikke smitter af. og uden din hud bliver grøn.


Gå op opdagelse i alle vores vandfaste ringe her

 

 

 

 

Hvordan opbevarer jeg mine smykker bedst?

 

Mine vandfaste smykker er designet til, at kunne blive brugt hver dag, i alle situationer uden de falmer i farven.

Det er dog en god idé at opbevare dem i den smykkeboks du modtager smykkerne i når du ikke bruger dem, for at beskytte dem mod ridser.

Smykket leveres i en bæredygtig specialdesignet Philosophia Studio-smykkeæske, så du nemt kan opbevare dit smykke, når du ikke bærer det.


Læs mere om vores FSC® certificerede miljøvenlig smykkeæsker her

 

 

Har du et spørgsmål som ikke er besvaret ovenfor er du altid velkommen til at kontakte mig på info@philosophiastudio.dk