HURTIG LEVERING 1-3 DAGE
100% VANDFAST SMYKKEUNIVERS
ÆGTE 18K GULDBELÆGNING
GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 499,-

 

 

Vores materialer 

 

 

Vi tilbyder to forskellige materialer

 

Vores philosophy hos Philosophia Studio, er at tilbyde Danmarks befolkning smykker, som er langtidsholdbare. Størstedelen af vores sortiment består af smykker lavet med høj modstandsdygtighed og af rustfrit stål - med en 10x stærkere belægningsproces kaldet PVD - Physical Vapor Deposition. Du kan læse mere om dette her, og lære mere om hvorfor netop vores smykker heraf ikke falmer i farven, selvom smykkerne kommer i kontakt med vand mm. 

 

Du kan også finde smykker lavet i ren 925 sterling sølv samt 18 karats guldbelagt sterling sølv. Sølv er et af de mest anvendte ædelmetaller, da det er tidsløst og sofistikeret. For at man må sælge 925 sterling sølv i Danmark skal man være medlem af dansk ædelmetalkontrol, som Philosophia Studio også er. Jeg har et personligt navnestempel PSS, som er registreret af dansk ædelmetalkontrol.

 

 

Hvorfor have forskellige materialer?

 

Man så tidligere smykker i sterling sølv som et kvalitetsstempel på "et godt smykke". Det er også et smukt materiale at lave smykker i - hvis man husker at passe på det, og ikke lader det komme i kontakt med vand. Smykker som er forgyldt sterling sølv vil naturligt over tid falme i farven, da dette ædelmetal er mere sårbar overfor slid. Men hvorfor så overhovedet have smykker i ren sterling sølv, eller forgyldt sterling sølv? Svaret er simpelt, fordi jeg synes nogle af de smykker i det materiale er super smukke, men jeg sørger naturligvis for, at passe ekstra godt på disse - for eksempel af tage dem af, når jeg er i svømmehallen eller ligger og sveder på solsengen. Med omtanke kan du også have smukke smykker i sterling sølv (eller i forgyldt sterling sølv) i lang tid.