HURTIG LEVERING 1-3 DAGE
SMYKKER SOM TÅLER VAND
ÆGTE 18K GULDBELÆGNING
GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 499,-

Philosophia Studio #6 - Hvorfor vandfaste smykker? Holdbare og falmer ikke i farven. Læs mere her

Vandfaste smykker fra Philosophia Studio er stilfulde, holdbare og perfekt til dig med en aktiv livsstil

Træt af at fjerne dine smykker før en dukkert? Oplev den ultimative frihed med vores vandfaste smykker! Hos Philosophia Studio kan du nu bære dine yndlings smykker døgnet rundt, uanset om du er på stranden, i poolen eller bare nyder en tur i regnen.

Hvad er vandfaste smykker?

Vandfaste smykker er designet til at modstå vand, sved og andre elementer, så du kan nyde dem uden bekymringer. De er fremstillet af materialet rustfrit stål der er både holdbar og allergivenligt. Se alle vandfaste smykker her

Fordelene ved vandfaste smykker:

  • Frihed: Bær dine smykker overalt og når som helst.
  • Holdbarhed: Vandfaste smykker er modstandsdygtige over for misfarvning, korrosion og slid.
  • Stil: Uanset om du foretrækker et minimalistisk eller et mere iøjnefaldende look, har vi et bredt udvalg af vandfaste smykker, der passer til din stil.
  • Allergivenlige: Vores smykker er designet til at minimere risikoen for allergiske reaktioner.
     

De seneste trends inden for vandfaste smykker

  • Køb guldring: Guldringe er en tidløs klassiker. Vores vandfaste guldringe fås i forskellige farver og designs, fra slanke og elegante til mere markante og statement-agtige som du kan stacke. Se alle vores unikke ringe her og se vores simple ringe her.
  • Sølv halskæde: En sølvhalskæde er et must-have for enhver smykkesamling. Vores udvalg byder på både korte, diskrete halskæder og længere, mere prangende kæder. Vi har også guldbelagte halskæder. Se vores simple halskæder her. Vi har også halskæder med perler og sten. Dem kan du se her.
  • Diamanter øreringe: Diamanter er evigt smukke, men frygtelige dyre og vi sælger derfor diamant lignede øreringe – som også er evigt smukke, fordi de ikke falmer i farven. Uanset om du foretrækker små, delikate øreringe eller større, mere iøjnefaldende designs, har vi noget for enhver smag. Måske du foretrækker runde øreringe og hoops? Dem kan du se her
  • Forlovelsesring: Drømmer du om en forlovelsesring, du kan have på hver dag? Vores vandfaste ringe med sten kunne måske være noget? Vi har både ringe med små sten eller ringe med store sten.
  • Personlige smykker: Find et smykke, der er helt unikt for dig. Hos Philosophia Studio kan du designe dit eget personlige smykke look, lige fra halskæder og armbånd til vedhæng og ringe – og sammensætte dem, så du skaber din egen personlige stil.
     

Materialer og kvalitet ved Philosophia Studio

Vores vandfaste smykker er fremstillet af de bedste materialer, der sikrer både holdbarhed og komfort. Kirurgisk, rustfrit stål er et populært valg på grund af sin styrke og allergivenlige egenskaber.

Vedligeholdelse og pleje

Selvom vandfaste smykker er nemme at vedligeholde, er det stadig en god idé at følge nogle få enkle tips for at holde dem pæne. Rengør dine smykker regelmæssigt med en blød klud og lunkent vand – og bar’ rolig, de falmer ikke selvom smykkerne er i kontakt med vand. Undgå kontakt med hårde kemikalier og parfume.

Særlige smykketilbud og kampagner

Vi har løbende tilbud og kampagner på vores vandfaste smykker. Besøg vores webshop www.philosophiastudio.dk for at se de aktuelle tilbud på smykker.
 

Vandfaste smykker er den perfekte løsning for dig, der ønsker at tilføje et strejf af elegance til din hverdag. Uanset om du er på udkig efter en ny halskæde, et par øreringe eller en forlovelsesring, finder du det hos Philosophia Studio. Besøg vores webshop i dag og opdag vores store udvalg af vandfaste smykker. Perfekt til dig som har en aktiv livsstileller som bare er træt af, at dine smykker falmer. Løsningen hertil er vandfaste smykker fra Philosophia Studio.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar